Papperets roll i en digital värld

I ett samhälle där allt mer blir digitaliserat tappar en gammal spelare mark, men har papperet verkligen spelat ut sin roll än? Självklart inte, papper är fortfarande i allra högsta grad relevant. På den här bloggen berättar vi varför och hur papperet fortfarande är så viktigt i en värld där allt tycks vara digitalt.

I en värld där e-post, sociala medier och appar är de huvudsakliga informationskällorna kan det tyckas vara svårt för en relik som papper att fortfarande hävda sin plats. På den här bloggen hittar du inlägg om hur papperet fortfarande är relevant. Vad är egentligen digitaltryck och hur kan det hjälpa papperet att behålla sin plats? Hur går det till när papper tillverkas och vilka kvaliteter är det som gör papper bra? Vilka är det som tillverkar papper och hur ser deras process ut? Hur får jag tag på papper? Hur hittar jag det billigaste priset? Allt det här och mycket mer kommer du att finna svaren på här.

Det är lätt att tänka att papper bara är papper men ofta glömmer man bort att det nästan alltid krävs tillbehör för att nyttja papper. Det är allt från pennor, i alla dess färger och former, till hålslagare till lim till skrivare. Tillbehören är nästan oändliga men vad de alla har gemensamt är att utan papper skulle de vara helt onödiga. Här hittar du artiklar om alla de tillbehör som på något sätt har med papper att göra och vilken roll de spelar.

Även om det kanske är lätt att tro det i den digitala värld vi lever i är sannolikheten för att papperet helt skulle tappa sin roll väldigt liten. Så länge papperet är relevant finner du intressanta inlägg om alla dess syften här.